de wil van het leven

Nieuwe Single Es van Velzen “De Wil Van Het Leven”

Vandaag is het dan zover! Zangeres Es van Velsen komt met een nieuwe Nederlandstalige single getiteld: “De Wil Van Het Leven

 

Zo verteld Es van Velsen aan Music Experience.

Es van Velzen, geboren 8 juli 1970. Supervisor in dagelijks leven bij een heel fijn bedrijf. 4 jaar geleden live gaan zingen met angst in knieën. Eeeeeng!😱

Door een zus van een vriendin ben ik een keer live gaan zingen op een braderie. Onervaren, supergaaf, maar doodeng! Maar dankzij de goede en lieve motivaties van collega zanger/zangeres Luc Meijer en Nancy Visser en feestboot Ms. De Jordaan ben ik door gaan zetten. Zij boden mij het podium. Ik ben veel mee geweest met optredens van Luc Meijer, waar ik altijd een paar nummertjes mocht zingen, waardoor ik mezelf met de juiste feedback, steeds meer kon ontwikkelen.

Daar kwamen later ook nog Peet Antonius, zangers Franz Joostink, Johan v Duijn, Wilfred Belles en cafe ’t Kottertje in IJmuiden bij, die mij veelvuldig de kans gaven voor publiek te zingen. 
In de tussen tijd paar leuke demo’s opgenomen met Richard Pot van Music Experience. Met heel veel hulp, geduld en begrip heeft Richard mij geholpen mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen.
Nadat ik mn eerste eigen orkestband had laten maken bij Music Experience zonder de gedachte dit ook op te nemen, kwam ik, mijn inmiddels grote vriend, Appie Hofstede van IDreampictures op mn pad tegen. Hij maakte hobbymatig clips, ik had een mooie band en kon redelijk zingen. Dat werd uiteindelijk een heel project dat bijna 3/4 jaar geduurd heeft…
Met recht.. Bloed, zweet en tranen. Maar man, wat een mooi en fantastisch eindresultaat! Hier is uiteindelijk een mooie samenwerking uit voortgekomen tussen Appie Hofstede, Music Experience en mijzelf. Met nog meer mooie ideeën op de plank.
Daarom presenteren wij u met heel veel trots mijn allereerste cd singel ‘De wil van het leven’.
Ik hoop dat u er, net zoals wij, van zult genieten😉
Heel veel liefs, Es van Velzen 😘

Beluister hier de nieuwe single op de online muziek platforms:

muziek op spotifyItunes en apple musicDeezer