Mattanja Karremans zingt haar cover bij Music Experience

Mattanja, een Zeeuws meisje die ergens “Along the way” verliefd werd op zingen. Oh, en ik besloot eindelijk een aantal jaar geleden dat het eens tijd werd om uit mijn schulp te kruipen en achter een microfoon plaats te nemen.. want ja, wat moet je anders! Haha.
Muziek is eigenlijk altijd de rode draad door mijn leven geweest.

Dat begon al met geluiden toen ik opgroeide tot het niet stil staan van mijn mond als tiener.
Mijn eerste zang ervaring kwam gek genoeg pas vrij laat. Dit tijdens een school musical tijdens een van mijn MBO opleidingen, waar ik schuchter de complimenten van een zang coach weg lachte toen ik een nummer voor zong omdat een klasgenote het niet kende.
Toen begon eigenlijk het ontdekken van muziek op een andere manier voor mij.
Je kent het wel. Het begint allemaal met eens iets opnemen op je telefoon en dan terug luisteren. Toen ik mijn eerste recording terug hoorde was ik eigenlijk best positief verrast.
Dat starte voor mij weg die me uiteindelijk bij de mannen van Music Experience bracht een aantal jaar geleden.

Om jezelf te ontplooien en te zoeken naar wie je bent als zangeres is een van de lastigste maar ook tofste dingen om te doen.
Ik ben dan ook erg trots op deze cover! Ik hoop dat jullie er net zoveel van genieten om het te horen als dat ik deed om het op te nemen!

Liefs, Mattanja

 

Bekijk hier de videoclip van Mattanja Karremans